Ofertat de Tottenham și de Bayern, Radu Drăgușin a ales. Zboară cu un avion privat pentru vizita medicală. Salariu fabulos

de: Beatrice Dumitru
10 01. 2024

Radu Drăgușin s-a aflat pe lista mai multor echipe de top din Europa, dar Tottenham și Bayern Munchen s-au bătut până în ultimul moment pentru semnătura sa. Până la urmă, internaționalul român a decis la ce echipă va juca în 2024. Acesta va zbura cu un avion privat pentru a face vizita medicală. Iată ce durată va avea contractul.

Ce echipă a ales Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a fost unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lume în pauza de marcato, fiind dorit de echipe precum Milan, Napoli și Roma. Dar Tottenham și Bayern Munchen s-au luptat să obțină semnătura fundașului de la Genoa. În cele din urmă, internaționalul român a ales echipa pentru care își dorește să evolueze.

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano a folosit celebrul ”Here we go” și a anunțat că Radu Drăgușin va semna cu Tottenham. Suma de transfer este de 31 de milioane de euro: 25 de milioane sumă fixă și șase milioane ca bonusuri. De asemenea, românul va semna un contract până în vara lui 2029 și va primi un salariu de trei milioane de euro pe sezon.

Radu Drăgușin joacă la Genoa. Sursa foto: Profimedia

”Există un acord pentru un pachet de peste 30 de milioane de euro după o nouă ofertă făcută peste noapte. Drăgușin a vrut să meargă la Tottenham și a acceptat oferta, în ciuda ofertei de la Bayern”, a scris Fabrizio Romano.

Citește și: Reacția extrem de dură a agentului lui Radu Drăgușin, după atacul lui Florin Răducioiu: ”Rușine sa-ți fie. A uitat că l-a amenințat să semneze cu o anume impresară?!”

Jurnalistul Gianluca Di Marzio anunță că în următoarele ore Radu Drăgușin va merge la Londra cu un zbor privat și va face vizita medicală.

Cât a oferit Bayern Munchen pentru Radu Drăgușin

Tottenham a oferit, inițial, 25 de milioane de euro, bonusuri de cinci milioane de euro și împrumutul pe jumătate de an al lui Djed Spence, în timp ce Bayern Munchen a propus aproximativ 30 de milioane de euro sumă fixă de transfer. Sky Germania a scris că Bayern i-a propus jucătorului un contract pe cinci ani.

Citește și: Radu Drăgușin a refuzat o ofertă cu bani mulți: ”Nici nu a vrut să audă”

Clubul Genoa a fost mulțumit de ambele oferte, iar Radu Drăgușin a fost cel care a luat decizia finală și a ales echipa cu care va semna.

Englezii de la ”The Sun” l-au numit pe fundașul român ”noul jucător de la Spurs” cu o zi înaintea anunțului lui Fabrizio Romano și l-au numit pe Radu Drăgușin ”Van Dijk din România”. El va deveni cel mai scump fotbalist român din istorie.